dijous, de març 18, 2010

17 M: Dia de celebracions

El Barça va oferir tota una demostració de poder davant l'Stuttgart i la premsa internacional no ha dubtat a rendir-se al joc blaugrana i a la brillant actuació de Leo Messi i, per descomptat, de la pedrera en general (Pedro, Bojan, Iniesta...)

Messi però centrà els titulars de la premsa internacional:

La premsa nacional veu el Barça al Bernabéu "Al Barcelona només es malgasta futbol, no es malbarata diners" Gabi: "El Barça és el millor equip del món ... i amb diferència"

La premsa italiana s'ha posat als peus d'un Messi estel.lar i diaris com el Corriere dello Sport o la Gazzetta dello Sport han centrat la seva atenció en l'actuació del crac argentí. "Molt Barça, Molt Messi" o "Messi Show, 4-0" són els titulars que centren les portades d'aquests dos diaris de referència italians.

El gran partit del Barça tampoc ha passat desapercebut per a la premsa anglesa, meravellada per la maquinària blaugrana. 'The Times' titula "Un Messi màgic inspira el Barcelona" i afegeix una peça complementària a la que enfronta el crac argentí amb un altre dels jugadors del moment com Wayne Rooney assenyalant que "Messi accepta el repte de Rooney amb una classe magistral".

Per altra banda, el 'Daily Mirror' no dubta a assenyalar que "El Barça posa la clau a través de Messi", igual que el diari 'The Sun' que exalça l'instint golejador de l'argentí titulant "El matador Leo guia el Barça" .

A França, el diari L'Equipe segueix la tendència marcada a la resta de la premsa internacional amb "Bon Barça, Gran Messi".

Els compatriotes de Messi lloen el joc del 10 del Barça i el seu gran moment de cara a porteria titulant "El golejador de l'any". El diari argentí Olé ofereix xifres que demostren l'eficàcia golejadora de Messi en aquest nou any assenyalant que "el crac argentí aporta 15 gols en 14 partits el 2010".

Per altra banda, el dia coincidia amb una celebració cada cop més difosa arreu del món no anglòfon: Saint Patrick's day. Nombrosos pubs irlandesos guarnits amb globus verds i shamrocks mostraven el verd de la bella Irlanda, commemoració del sant patró de l'illa, responsable de fer fora les serps del país (suposadament els pagans...).

“Let’s go have some craic”

2 comentaris:

Replicant ha dit...

Tu també has posat una green beer!!!!, i no l'hem tastada encara! ;p

Anna Catalan ha dit...

Queda pendent... En el meu cas, serà una cider (però que sigui irlandesa!)