dimarts, de gener 05, 2010

Any nou, nous propòsits

Un cop començat el nou any sorgeix, com sempre, el moment de fer balanç de l’any anterior i marcar-se nous objectius de cara als 12 mesos que ens esperen, amb el propòsit de complir els projectes que hem planejat: alguns s’assoliran, d’altres potser no, però com diuen els experts, és important posar-se fites (n’hi ha prou amb què siguin petits reptes i relativament assolibles, en tot cas, cal que siguin viables en el temps i en la forma). Des de fa temps, els tres més desitjats acostumen a ser normalment: perdre pes, fer més exercici i deixar de fumar. També aprendre idiomes, independitzar-se, trobar parella, tenir un fill, que millori el servei de Rodalies de RENFE... :-)

Cinc tècniques per ajudar a complir els somnis del 2010

Com expressa molt bé l’Eduard Punset en el seu bloc, un dels llocs on es poden fer els canvis més grans és però en l’àrea dels sentiments, en lloc dels l’àmbits fisiològics i materials.


Inici del torn d'Espanya en la presidència de la UE: Mr Bean, ´apareix´ en una web falsa de la Presidència europea

El primer dia laborable del nou any, la URL de la web de la UE de la presidència espanyola redireccionava la pàgina a una web falsa amb la foto del personatge televisiu que interpreta l’actor Rowan Atkinson. La feina realitzada per un hacker, davant d'una fallada de seguretat, es va poder comprovar durant una bona part del dia.

3 comentaris:

núria ha dit...

Molt bo el web falsejat de la UE. La veritat és que ZP i Mr. Bean tenen una certa semblança! Feliç dia de Reis!

Replicant ha dit...

Doncs sí, tenen les mateixes celles!!!

Anònim ha dit...

Yes indeed, in some moments I can bruit about that I acquiesce in with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is quiet a question as you did in the fall delivery of this request www.google.com/ie?as_q=sony acid pro 6.0 ?
I noticed the utter you have in the offing not used. Or you use the dreary methods of development of the resource. I possess a week and do necheg