dimecres, de febrer 21, 2007

Menys harmonitzar i més desenvolupar


El manifest d'harmonització autònomica que ha elaborat el govern de Zapatero de cara a les eleccions municipals limita clarament l'abast de les reformes territorials i prima la negociació multilateral del finançament autònomic. Els socialistes catalans inexplicablement avalen aquests criteris restrictius (amb quin fonament?) , ERC i també CIU evidentment estan en contra d'una proposta que suposa una regressió competencial. Una més que vulnera les nostres potestats. El que cal fer ara més que mai és pressionar perquè el Govern de l'Estat rectifiqui i en lloc d'harmonitzar acceleri el desenvolupament de l'Estatut, que ja toca!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Siguem valents i plantem cara al govern de Madrid. Ens calen inversions i si no les exigim no ens les faran mai. Una prova és rodalies o l'aeroport. Una vergonya! No ho podem aguantar pas això!

Anònim ha dit...

En fa d'anys que estem ficats en el "café para todos"!...El problema de l'Estatut, em temo, és que algú es va creure un dia que les paraules es fan realitat només d'escriure-les...

En fi, ara ja estem embolicats i ben liats. Que el "talante" ens acompanyi!