dissabte, de febrer 24, 2007

Minimalisme japonès



Muji abreviatura de Mujirushi Ryohin Keikaku) és una botiga japonesa de marca blanca, que no fa gaire ha obert dos sucursals a Barcelona.
Un nou concepte d'establiment comercial de disseny minimalista i ecològic on es barregen els productes de papereria, aromateràpia, articles per a la llar i accessoris de viatge, entre d'altres ítems. Hi pots trobar des de bolígrafs de colors intercanviables, sabó de bany de menta i cogombre, una samarreta compactada ideal per portar de viatge o uns altaveus de cartró desmuntables.
El progrés d'aquesta marca s'inicia amb el llançament d'un ventall de productes venuts en supermercats japonesos l'any 1980, passant per la primera botiga independent creada el 1983 i fins a arribar a la cadena actual amb més de 300 establiments a Àsia i també a Europa. Tanmateix té altres negocis addicionals com 3 càmpings al Japó, restaurants, òptiques i cases modulars energèticament eficients i de distribució oberta dissenyades per arquitectes per al mercat japonès.
Innovació i creativitat en el desenvolupament de productes per a una nova filosofia vital, un concepte d'estil de vida total que fa que en les seves botigues es trobin productes tan heterogenis com una tetera, una bicicleta o un sofà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, ja he vist la de la Rbla. Catalunya. Un altre competidor de Casa Viva o l'IKEA, amb diferències

Anònim ha dit...

q pena que no han fet com aljapo, molts productes no son muji,elspot trobar identics d. altres comerços,comels xinos, doncs son productes fets a xina com altre tot a cent,a mes alla son molts molt mes barat que aqui,els japos m.han dit que aqui es a carissim,comparat als d´alla.i que laqualitat es dubtossa. m´han dit que mots dels que veen aqui no es muji,sino elaborats per altres fabriques pervendre a europa.

Anònim ha dit...

jo vaig comprar contenidors de PP i s´han trencat en 3 setmanes.

Anònim ha dit...

les botigues a Londres Fan pena, estan trontollades,semblen magatzems que maihan estat cuidats.