dimecres, de juliol 08, 2009

Esdeveniments d'estiu

"Les mil i una Índies", una interessant exposició de fotos i audiovisuals de Iara Houghton i Dailos Batista, que es pot veure al Centre Cívic Sagrada Família, de l'1 al 26 de juliol. Pretén representar una Índia en miniatura, a través de fotos de diverses zones del país i de la projecció de sis reportatges que ens hi traslladen directament. Aquest treball és fruit de les experiències viscudes pels autors en un viatge durant 6 mesos arreu de l'Índia.

El grup Slàinte neix el 1993 i agafa el nom del famós brindis gaèlic que significa "Salut". És el grup més veterà de l'anomenada música celta a Catalunya, centrant-se en les cançons populars d'Hibèrnia i Caledònia (Irlanda i Escòcia), fent incursions, de tant en tant, també en la música bretona i balcànica. Els membres del grup són Pello Garcia (uillean pipe i low whistle), Flavie Louesdon (acordió diatònic i violí), Quim Lamarca (violí, veu, mandolina i bodhran) i Jordi de Diego (bouzoki irlandès i guitarra acústica).

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va engegar la 47a edició amb tot un clàssic del rock de les darreres tres dècades. The Pretenders, amb Chrissie Hynde al capdavant de la banda, va presentar-hi les cançons del seu nou disc, "Break up the concrete", així com va fer un petit recordatori d'alguns clàssics, en l'únic concert que fan a Catalunya.

Els dissabtes de juliol i divendres d'agost al vespre podem gaudir de les sessions de Mecal i Sushi, una proposta diferent per als caps de setmana d'estiu a Barcelona. Curtmetratges, música i sushi a l'aire lliure són els ingredients d'aquest cocktail d'estiu. El Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona i el Poble Espanyol s'han unit per oferir unes vacances en format curt per a qui vulgui escapar de la ciutat sense sortir d'ella. Un exclusiu chillout amb hamaques i una gran varietat de propostes musicals i audiovisuals acompanyades d'un exquisit tast de menjar japonès.

I finalment, un petit suggeriment d'algunes de les millors terrasses d'estiu, segons la revista "Time out Barcelona" i l'Ajuntament:


2 comentaris:

Replicant ha dit...

Bona recerca!, aquest post l'aprofitarem segur!

núria ha dit...

Jo em quedo amb les d'Horta!