dissabte, d’abril 25, 2009

8a Festa de la Primavera

Aquest càmping va obrir les seves portes l'1 d'agost de 1966 i no ha tancat mai al llarg de tots aquests anys. Obert tot l'any i amb un immillorable tracte familiar, ofereix 160 parcel.les, amb vistes al mar, aigua calenta gratuïta, dues piscines i zona d'esports. L'any 1992 es va posar una depuradora biològica. Al 2007 va ser declarat càmping de l'any d'Espanya i segon d'Europa per l'ANWB mediambiental. L'any 2008 se li concedí al propietari i director la medalla de plata al mèrit turístic de la Generalitat de Catalunya.

Avui ha tingut lloc la vuitena Festa de la Primavera, dedicada a la natura, al mar i a la muntanya, on s'ha estrenat una sardana cantada, "La natura és la nostra mare", realitzada especialment per a aquest esdeveniment pel compositor calellenc Joaquim Soms, amb lletra de Maria Serrat i cantada per Josep Cordón, i on cal destacar la participació d'una representació de les agrupacions de defensa forestal (ADFs).
En definitiva, un dia assolellat, amb un matí de sardanes, interpretades per la cobla Ciutat de Girona i un dinar de germanor entorn d'una paella gegant, que ha servit per celebrar aquesta festa dedicada als campistes i, en general, a tota la gent que tingui una sensibilitat especial envers la natura.

Sempre fent pàtria, respectuosos amb el medi, la cultura i les nostres arrels.

1 comentari:

nuria ha dit...

Molt maco. Aquestes iniciatives valen la pena.