dijous, de juny 16, 2011

CycleMeHome: De Madrid a Budapest amb bicicleta.

Si t'agraden les iniciatives diferents, l'aventura, conèixer gent i aprofitar per gastar el teu temps d'oci a passar unes vacances diferents, divertides i a més acompanyat de gent sana i esportista, no t'ho pensis dues vegades i uneix-te a l'original i interessant iniciativa del jove estudiant hongarès LEVI.
CycleMeHome és el projecte ideat per Levi i totalment obert, al qual et pots unir, ja sigui en l'etapa de sortida o bé al llarg del recorregut amb bicicleta que travessa diferents ciutats i països. CycleMeHome és una "road movie" realitzada per estudiants de cinema hongarès i espanyol. Levi, després d'acabar el seu semestre d'Erasmus a Madrid, tornarà a casa seva, Budapest, amb bicicleta amb els seus companys de classe, al mateix temps que aniran filmant el recorregut.

El trajecte començarà a Madrid el 4 de juliol: Durant els 38 dies del recorregut amb bicicleta i els seus 2.800 quilòmetres, travessarà ciutats com Barcelona, Marsella, Cannes, Venècia, etc. i arribarà finalment a Budapest el proper 10 d'agost. Concretament la destinació final serà l'esdeveniment de fama internacional Sziget Festival, que se celebra tots els anys a Budapest.

Principals parades del recorregut:


4 de juliol - MADRID
9 de juliol - BARCELONA
16 de juliol - MARSEILLE
19 de juliol - CANNES
20 de juliol - NICE
24 de juliol - TORINO
29 de juliol - PADOVA
30 de juliol - VENEZIA
1 agost - TRIESTE
2 agost - LJUBLJANA
7 agost - Balaton
10 d'agost - BUDAPEST, Sziget FESTIVAL

Contactar amb LEVI : cyclemehome@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una molt bona iniciciativa, esperem veure la pel·licula fruït d'aquesta aventura. Ja els rebrem a Barcelona!!