dimarts, de desembre 23, 2008

MERRY XMAS & HAPPY NEW YEAR

Malgrat la crisi, que ens recorden constantment, la majoria de la gent sempre destina un pressupost x per a jugar a la loteria de Nadal (el cost social d'un somni col.lectiu i un important ingrés per a les arques de l'Estat). Sembla que a més desgràcies sofertes, més es juga, en un intent desesperat d'aconseguir esmorteir d'alguna manera els efectes de la mala sort patida.
Una il.lusió que es repeteix any rera any. Per sort, sembla que els més beneficiats són gent treballadora, més aviat de barris humils. Almenys l'atzar compensa, de vegades, els llocs amb la sort més adversa. Un d'aquests: terres àrides, conflictes constants... al bressol de la història que se suposa que celebrem aquests dies no crec que els interessin gaire els llocs d'atzar. Prou tenen per sobreviure al present. Tant de bo avui en dia els Reis Mags aconseguissin arribar a Betlem sans i estalvis...
BONES FESTES I TOT EL MILLOR PER AL NOU ANY 2009!!!
P.S. Tanquem la paradeta fins a l'any vinent!

2 comentaris:

Replicant ha dit...

Doncs aquest any ha tocat i força, hi hem sortit guanyant i tot (no jo, em refereixo al país en conjunt). Bon Nadal, wapa!

Anna Catalan ha dit...

Thanks. The same for you! See you soon...