dijous, de maig 08, 2008

"Iuris et de iure"

Sobren les paraules...
Si d'aquí al 9 d'agost no s'aconsegueix desenrocar el tema del finançament a l'Estatut (cosa improbable), ja cal que anem pensant en estratègies més efectives i contundents per superar les constants dilacions a les quals el Govern de l'Estat està sotmetent la qüestió (una suposada implementació al 2010?, retallada per tots els costats i de totes les maneres possibles..., negociada a nivell de totes les altres CCAA i no bilateralment (ja hi tornem al "café para todos" ...). Així no aconseguirem arribar en les condicions desitjables al 2014. Cal negociar i reclamar el que és de justícia, el dèficit econòmic i d'infraestructures és cada cop més insostenible. Prenguem nota del govern basc, que sempre van un pas endavant nostre.
No volem les engrunes, volem el que ens correspon per dret, no estem demandant res que no hagi estat aprovat democràticament i pels ciutadans de Catalunya, seguint les regles del joc. Si no es compleix la llei, és que aquesta democràcia és una falàcia, només ho és en la forma però no en el contingut i aquest sistema no pot continuar, té els dies comptats...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer lluitem pel concert econòmic, com a pas previ sine qua non per a la independència

Anònim ha dit...

per fi en Montilla ha ensenyat les ungles. Ara no sabem si és una simple cortina de fum per fer callar les crítiques de l'oposició o realment pensa mantenir a partir d'ara aquesta actitud més reivindicativa i en la línia que demanem els catalans.