dissabte, de febrer 23, 2008

TRET DE SORTIDA: EL MÉS CALENT AL FRONT DE MADRID


En una setmana on per fi s'ha donat el toc d'inici a la campanya electoral 2008 al Congrés dels Diputats, crida l'atenció a Barcelona una notícia que intenta mostrar-nos que el color del vot a cada barri sembla que és proporcional a l'import dels ajuts econòmics que rebran del govern municipal les entitats de la zona. Aquest és un principi detectat segons els grups de l'oposició a l’Ajuntament de Barcelona. Discriminació per districtes?


Mentrestant, ahir amb l'objectiu de concentrar el vot independentista, Joan Ridao, el candidat d'Esquerra al Congrés va tornar a recordar als assistents a un míting que Duran i Lleida no té com a horitzó per a Catalunya la independència de cap de les maneres. Per altra banda, insistir que l'objectiu principal d'ERC és un finançament transparent, acabar amb l'espoli fiscal i més polítiques socials per a Catalunya.
Com diem molts: Tenim uns impostos de primera, un aeroport de segona i molts serveis de tercera (hi estem d'acord, oi?). Així doncs, objectiu: un país de primera (per això volem la independència).
Recomano llegir El més calent...al front de Madrid, per ajudar a reflexionar a alguns indecisos... Ens juguem massa per llençar ara la tovallola.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic indecisa. No sé si votar ERc o a Insubmisos

Anna Catalan ha dit...

Està clar que l'únic vot útil és aquell que defensi de la millor manera i amb més contundència els interessos i les necessitats dels catalans. Que no tingui por a oposar-se al govern de Madrid, que faci l'impossible per aconseguir un finançament propi, que lluiti per la difusió i protecció del català arreu i que prepari el camí per a la independència. Només hi ha una força política disposada a tot això...