diumenge, de gener 13, 2008

9 M: Comença la cursa...

Sense deixar de banda la mediàtica campanya electoral dels EEUU, on hi ha sorpreses constants, que culminen la renyida lluita demòcrata Barack Obama vs Hillary Clinton, comencen uns mesos moguts a l'Estat Espanyol. Tornem-hi "que no ha estat res"...

Després de diferents comicis tan seguits la curiositat i l'interès rau, entre d'altres coses, a conèixer l'índex d'abstenció que hi haurà aquest cop i els possibles càstigs a les diferents formacions en funció de "si han fet els deures" o no.
Mentrestant ens podem entretenir amb les diferents enquestes sobre intenció de vot , veient que els % poden variar considerablement depenent de quina agafem com a model.




Tanmateix el Centre d'Estudis d'Opinió ha publicat ara al gener l'Índex de satisfacció política a Catalunya.

P.S.Esperem que els polítics d'aquí no facin shows mediàtics com el Sr. Sarkozy amb la Srta. Bruni per desviar l'atenció dels problemes del país cap a una altra banda...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja no saps a qui votar! jo no confio en cap polític, però no vull per res del món que surti el PP, ara bé l'alternativa del mentider ZP, que fa falses promeses, tampoc és gaire atractiva... Algú em pot ajudar?

Replicant ha dit...

Em temo que les enquestes NO t'ajudaran gaire a decidir...Què hi farem, sembla que estan un pèl manipulades...