dilluns, de juny 04, 2007

Setmana de "ficcions"

Recuperats ja de la ressaca de les municipals (alguns ens hem donat a la beguda ;-) ), el report de la setmana supera la ficció, en la tònica dels últims temps, amb notícies gens engrescadores: disturbis a Alemanya contra els G-8, bombardejos sense treva de l'exèrcit libanès a camps de refugiats palestins, un grup terrorista que planejava atemptar al JFK de NY, el muntatge d'un suposat reality show on es "sortejava" un ronyó, la visita de la Condi -per als amics- Rice a Espanya, etc.

Més a prop nostre una notícia sorprenent: l'Ajuntament ha demandat als propietaris de 3 pisos del carrer Sotstinent Navarro, al costat de la Via Laietana, per fer millores no permeses en els seus habitatges i els exigeix que les desfacin i deixin l'immoble en l'estat en què estava inicialment (és dir, amb uns banys i cuines deplorables, indignes per viure-hi).


Una de cine: interessant peli on, entre d'altres coses més profundes, ens expliquen com n'és d'important posar-li al fill un bon nom (foto).

I per acabar, aquest cap de setmana s'ha tancat la Bridal Week. Sembla que està tenint força èxit, tot i el comprovat descens en el nombre de casaments. Aquest tema atreu l'atenció de la nostra profe d'anglès (la classe es converteix en un monogràfic d'hora i mitja al voltant del qual "we spoke about why traditional marriage has ceased to be the preferred living choice in most households". I encara continuarem la setmana vinent... (sembla que dóna molt de si el tema).

Per si ens serveix d'ajuda en el difícil món de les relacions, podem escoltar els consells d'un actor argentí que ens dóna pistes sobre què tenen els homes al cap o una escriptora que ens informa sobre el cervell femení :-)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No us recomano anar al Maldà a veure pelis de Bollywood. Sense subtitular, s'espatlla el projector, no h ha aire condicionat,etc...

Anònim ha dit...

jo sé que te al cap el meu xicot,jeje!

Replicant ha dit...

Què dius que t'has donat a la beguda???, doncs ho dissimules molt béeee!!!!; XDDDD

Anònim ha dit...

No es pot generalitzar. no suporto els estereotips d'homes i dones. es presuposa que els homes han de ser d'una manera i les dones d'una altra i no sempre és així! No es pot etiquetar d'aquesta manera...

Anònim ha dit...

Estem en un moment difícil pel que fa als rols home-dona. A vegades ni uns ni altres sabem com actuar en l'àmbit de les relacions. A alguns homes encara els costa assumir la igualtat real de la dona en tots els àmbits. El que està clar és que les relacions no han de donar-se en un plànol de desigualtat, sinó d'igual a igual.