diumenge, de maig 20, 2007

Amb el cap i amb el cor

Quina Barcelona volem: Una més justa, on es distribueixi millor la RIQUESA? On els ingressos provinents del turisme reverteixin en els ciutadans en forma de serveis? Un pacte amb les entitats financers per evitar que el cost de les hipoteques superi el 45% dels ingressos familiars? On s'impulsin les borses d'HABITATGE de lloguer i es creïn més habitatges públics assequibles? On es pugui negociar amb fermesa com volem gestionar l'AEROPORT i aconseguir un hub amb vols intercontinentals? Una Barcelona ben comunicada i sense problemes de RODALIES i amb un traçat de l'AVE segur i eficaç? Amb ASSISTÈNCIA HOSPITALÀRIA en la teva pròpia llar quan sigui necessari? On es defensin els nostres interessos com a ciutats i com a PAÍS?
Una societat forta i cohesionada, segura i assequible, d'emprenedors i sostenible?
Una ciutat amb projecció internacional però que alhora tingui cura dels BARRIS, de les PERSONES, de la nostra LLENGUA... Una Barcelona on s'intentin solucionar els problemes de la gent per arribar a final de mes, una Barcelona que doni la SEGURETAT als seus ciutadans de trobar un lloc on viure, una feina on realitzar-se, una escola per als seus fills, assistència social i sanitària de qualitat quan es requereixi, on sigui segur passejar per qualsevol lloc sense perill de robatoris, on es disminueixi la contaminació i es millori el transport públic, en definitiva, UNA CIUTAT PER VIURE i no només per ensenyar a un grapat de turistes que potser no hi tornaran més !
Acte final de la campanya a BCN: Divendres 25 de maig 20 h (Plaça Catalunya). Amb Jordi Portabella i Josep Lluís Carod-Rovira. Jocs infantils, actuacions musicals i sopar a l'aire lliure

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no penso votar ningú. M'han demostart que ningú s'ho mereix

Anònim ha dit...

Amb això no s'aconsegueix res. Hem d'intentar participar de la vida política i expressar les nostres opinions a les urnes per intentar millorar les coses, així com manifestar-nos més si no estem d'acord amb les polítiques que es fan. Està clar que tots els partits en un moment o d'altre han comès errors però hem de ser conseqüents amb els nostres principis i ideologia i lluitar pels nostres ideals i pel futur encara que no veiem bons resultats a curt termini i que de vegades estiguem desencisats i pensem que no ha servit per res. L'abstenció no ens fa cap favor.