dissabte, d’octubre 21, 2006

Nova comissaria de Mossos a Sant Andreu



Dimecres 4 d'octubre va tenir lloc la inauguració de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra al districte de Sant Andreu, pocs dies abans que es compleixi el primer any del desplegament de la policia autonòmica a la ciutat de Barcelona. La consellera d'Interior va assenyalar que el nou centre policial ha costat gairebé 10 milions d'euros.
La nova comissaria, situada a la confluència dels passejos Torres i Bages i Santa Coloma, té 9.312 metres quadrats distribuïts en sis plantes, dues d'elles subterrànies, i un aparcament de 2.867 metres quadrats amb capacitat per a 62 cotxes i 25 furgonetes. Fins que no s'inauguri la comissaria de plaça d'Espanya, l'equipament policial de Sant Andreu acollirà la seu central de la regió policial metropolitana de la ciutat de Barcelona, amb el seu intendent cap, Joan Miquel Capell, al capdavant.
En aquesta adreça podeu fer consultes i sol·licitar informació administrativa sobre qualsevol qüestió que sigui competència del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya: mossos@gencat.net. Quan necessiteu atenció policial o de trànsit immediates o quan desitgeu informació per presentar una denúncia truqueu al telèfon 088.