diumenge, de juny 29, 2008

Alemanya vs Espanya

Tokio Hotel - Monsoon

Fins a 1.500 € han fet pagar algunes agències per anar a veure la final de la "roja" (quin negoci, quina manera de timar la gent!). Per posar alguns exemples, per aquest preu podem anar de circuït 10 dies a Rússia (tot inclòs) o 16 dies a Costa Rica (i encara ens sobren diners...)

Eufòria desfermada en algunes ciutats d'Espanya pel trencament de la maledicció dels "quarts" de final en aquesta Eurocopa, torneig que serveix de mercat per descobrir i "comprar" nous fitxatges.

Mercadeig de jugadors abans d'iniciar la lliga... I amb Ronaldinho, què fem??? (la pregunta del milió). Ara ja no val res i tampoc és recuperable. Aquesta i altres difícils decisions haurà d'afrontar en Laporta o qui sigui qui guanyi la moció de censura...

Per cert, a veure si pronunciem bé el nom d'en Cesc Fàbregas. No és "Cés" com s'encaparren a dir alguns (altres ja desisteixen i prefereixen anomenar-lo només pel cognom, que és més fàcil...).

Per si és d'interès, s'han escollit els jugadors més atractius de l'Eurocopa, entre d'altres, són a les primeres posicions: Iker Casillas, Cesc Fàbregas, Cristiano Ronaldo, el "niño" Torres (hi ha gustos per a tot). S'accepten opinions... ;-)

dilluns, de juny 16, 2008

Crònica de la setmana


Exposició interessant a la Nau Ivanow (antiga fàbrica de pintures) sobre la lluita antifranquista a Sant Andreu, 25è Congrès Nacional d’ERC el resultat del qual no ha estat tan satisfactori com s’hauria volgut, excursió a Arbúcies per fer senderisme, setmana de comiats a la feina (que no d’acomiadaments però!)... i, ara que una té un any més (el temps passa volant, potser és que estem més ocupats i no ens n’adonem...), la visió d’aquests últims dies no ha estat massa optimista, poques notícies engrescadores realment.

Recordant que en xinès la paraula crisi té un doble significat, tant oportunitat com perill, depèn d’un mateix com ho vulgui enfocar...

Carpe diem quam minimum credula postero

"Aprofita l'oportunitat i no esperis a demà, perquè pot passar que demà l'oportunitat ja no existeixi".